Carrie Taylor

Lexington

Detaljer

Astoria

Detaljer

Carrie Taylor Jewelry

Detaljer

Classic Date Sapphire

Detaljer
Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Merke
Stone
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype
Produsent
Smykke farge
Smykketype
Materiale

Elementer 1-48 av 73

Angi stigende retning
Side
per side

Carrie Taylor New York

Carrie Taylor New York henter inspirasjonen sin fra den ikoniske byen New York City, også kjent som "The Big Apple". Gründerne av merket opplevde hvordan byen hadde en helt spesiell energi, og hvordan dens moteorienterte innbyggere hadde en stil som ingen andre de noen gang hadde sett før.  New York City er en by som grunnleggerne av merket selv beskrev som «en endeløs kilde til inspirasjon for våre design». Samtidig ble de enormt fascinert av hvordan moteorienterte newyorkere hadde en spesiell evne til å style antrekkene sine på en måte der klokkene og smykkene deres var helt essensielle.

På jakt etter inspirasjon bestemte grunnleggerne seg for å intervjue de moteorienterte New York-innbyggerne. Her oppdaget de at stilen til newyorkerne reflekterte personligheten deres, og at alt de hadde på seg, inkludert klokkene og smykkene, var en forlengelse av dette. De lot seg aldri begrense av hva konvensjonell mote måtte diktere, men likte heller å eksperimentere med stilen sin. Derfor var en stor kolleksjon av klær, smykker og klokker som kunne mikses og matches essensielt. Når det kom til klokker og smykker spesifikt, oppdaget gründerne at en god kolleksjon alltid bestod av både klassiske og unike design.

De klassiske og enkle designene skal kunne brukes til alt i garderoben, og de unike og spennende designene skal kunne sette prikken over i-en på antrekkene deres på en mer spektakulær måte. Disse innsiktene ble grunnlaget for merket Carrie Taylor New York. 

 

I dag består Carrie Taylor New York's kolleksjoner fortsatt av både klassiske og allsidige stiler, men også av unike og iøynefallende stiler. Kolleksjonene knyttes av elegante, stilige, karismatiske og feminine design som fanger den unike moteånden til New York og byens innbyggere. Klokkene symboliserer selvtilliten, personligheten og den naturlige sofistikeringen som kjennetegner enhver moteorientert New Yorker. Så dersom du leter etter en vakker dameklokke som kan sette prikken over i-en på antrekket ditt og som uttrykker din personlige stil, så vil du definitivt like en Carrie Taylor New York-klokke.   


Watchia er utnevnt til offisiell forhandler av Carrie Taylor-klokker. På grunn av dette, kan vi garantere klokkens autentisitet og kvalitet. Du får naturligvis også med den offisielle garantien fra merket selv ved kjøp av en Carrie Taylor-klokke hos oss.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her