Prisgaranti hos Watchia

Laster inn...

Vi kjenner alle til situasjonen der varen vi har kjøpt, senere reduseres i pris, eller situiasjonen i hvilken vi oppdager at varen kan kjøpes billigere i en annen virksomhet. For å slippe styr med slike situasjoner som dette, har vi innført prisgaranti på alle våre varer!


Med vår prisgaranti kan du trygt kjøpe dine klokker hos oss, og være garantert den beste prisen på markedet. Hvis du finner produktet billigere i en annen butikk, matcher vi prisen. Følgende vilkår må være oppfylt:

  • Varen må være på lager i butikken vi matcher
  • Butikken må være en norsk virksomhet (norsk Org-nr)
  • Butikken må være en offisiell merkeforhandler - det finnes mange uautoriserte forhandlere der merket selv ikke garanterer at klokkene som selges er ekte. Slik er ikke tilfelle med Watchia, hvor du trygt kan handle ekte varer, ettersom butikken er godkjent av merkene selv!
  • Varen må være identisk med vår
  • Vi matcher total-prisen. Eventuelle fraktkostnader må derfor inkluderes
  • Prisen du har funnet, må dokumenteres. Dokumentasjonen kan f.eks. være en link
  • Prisgarantien gjelder ikke varer som er kjøpt på auksjon, tilbud, køtilbud, pakketilbud, begrenset mengde/tid eller liveshopping. Og ikke Garmin
  • Prisgarantien gjelder ikke tilbud som krever medlemskap eller hvor det kreves betaling for å få tilgang til tilbudet


For å kunne behandle henvendelsen din så hurtig som mulig, vennligst kontakt vår kundeservice. Husk å sjekk at betingelsene for prisgaranti er oppfylt og at du har lagt ved relevant dokumentasjon.

Hvis du finner varen billigere innen 14 dager etter bestillingen din, vil vi gi deg pris-forskjellen som et elektronisk gavekort dersom vilkårene ovenfor er oppfylt. I dette tilfellet, vennligst kontakt vår kundeservice, samt legg ved relevant dokumentasjon.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her