Laster inn...


Jeg har mottat min ordre, men ønsker å returnere eller bytte varen. Hva gjør jeg?
Vi henviser til våre kjøpsvilkår under punktet Angrerett/bytte.

Er prisen inkludert norsk moms?
Prisen du ser er inkludert norsk moms, og det kommer ingen ekstra kostnader til din bestilling.

Er det garanti på klokkene?
Alle klokkene selges med merkeprodusentens offisielle garanti eller reklamasjonsrett, som er minimum 2 år. Enkelte produsenter har utvidet garanti, men som minimum har du altså 2 års reklamasjonsrett på din vare. Du kan lese mere om de enkelte merkers garantier og reklamasjons info her.

Er dere autorisert forhandler?
Ja, vi er autorisert og Offisiell forhandler av alle merkene som du ser i vår butikk.

Leveres klokken med all dokumentasjon og eventuelt tilbehør?
Klokkene leveres i originale esker og emballasje, samt evt medfølgende ekstra tilbehør og dokumentasjon. Akkurat som hos en normal butikk.

Er alle urene ekte?
Ja, vi selger kun ekte klokker som kommer direkte fra produsenten.

Jeg har ikke motatt en ordrebekreftelse - hva er skjedd, og hva gjør jeg?
Vi sender automatisk en ordrebekreftelse når en ordre er gjennomført. Har du ikke mottat en, skyldes det enten at emailen har havnet i spam filteret ditt eller at det har sneket seg inn en feil når du tastet email adressen din. Har du ikke motatt ordrebekreftelsen innen noen få minutter, kan du kontakte oss her og vi vil straks videresende din ordrebekreftelse.
Viktig! - Har du Hotmail, Live.dk, Yahoo eller Gmail emailkonto, så hender det iblant at vår email blir filtrert som spam. Så vennligst sjekk din spamfolder før du kontakter oss..

Jeg har nettopp bestilt en vare, men nå står den som i restordre/utsolgt?
Så snart du har lagt din ordre, går vårt system automatisk inn og fjerner et eksemplar fra lageret. Det gjøres for å reservere varen til deg. Har lagerbeholdningen vært nede på 1, vil lagerantallet etter ditt kjøp gå ned til 0, og derfor stå som udsolgt. Men bare rolig, det gjelder kun for fremtidige kjøp. Har du bestilt innen klokken 15 på en hverdag sender vi samme dag.

Hvordan er det med levering og moms til Norge?
Levering som pakke koster rundt 220-230 kr, og pakken går da til ditt lokale postkontor/Post i butikk. For ordrer under 500 kr er det mulig å velge pakke i postkassen til 99 kr. Vi har også bedriftspakke som blir levert på døren av UPS eller Bring til 250-260 kr. Alle priser inkluderer norsk moms. Så prisen du ser for produktet er den endelig prisen du skal betale.

Hvad gjør jeg hvis klokken går i stykker?
Alle klokker som stadig faller inn under den offisielle reklamasjonsperioden, kan innsendes til oss for reperasjon (du skal først utfylle online formularet her). Bemerk at reklamasjonen kun dekker produksjon og materialfeil..

Det betyr, at reklamasjonsretten ikke dekker:
- skader, som skyldes feilbruk eller mislighold.
- skader, som ikke skyldes materiale- eller produksjonsfeil.
- fuktskader på klokker, som ikke er vanntett (minimum 10 atm / 100 meter).
- serienummeret er skadet eller slitt vekk.
- originalbevis ikke er vedlagt.
- overflateskader på lenke, glass, rem eller urkasse.

Reklamasjonsretten dekker som utgangspunkt heller ikke batterier, lenke, rem, krone, krystaller og annen utsmykning, med mindre vi gjøres oppmerksom på det straks etter du har mottat varen. Du kan læse mere om reklamasjonsretten her.

Deretter blir klokken sendt til merkets eget verksted for inspeksjon og eventuell reperasjon/ombytting. For behandlingstid for reklamasjoner, vennligst se her.

Klokken er ikke noe for meg, og jeg ønsker å returnere det.
Vi henviser til punktet angrerett i våre kjøpsbetingelser . Viktig! Du må enten fylle ut retur/bytteskjema på baksiden av vår faktura, eller opprette en sak via vårt kontaktskjema før du sender inn klokken.

Hvordan leveres ordren?
Pakken leveres til nærmeste postkontor eller post i butikk om du har valgt "Forsendelse til nærmeste utleveringssted" til 220-230 kr, da får du sms og email om hvor den kan hentes når pakken er framme. For Bedriftspakke leverer UPS/Bring direkte på døren din. Vår Økonomi som tar 7-14 hverdager (Pakke i postkassen) til 100-110 kr går som oftest i din postkasse, eller er den for stor for postkassen går den til nærmeste postkontor også.
Du kan spore pakken din her: Bring.no eller UPS.com

Leverer dere til andre land enn Norge?
Vi leverer også til Sverige, Danmark, Finland, Storbritania, Grønland, Færøyene (Til Færøerne og Grønland selger vi uten moms) og flere land innenfor EU.

Har dere klokkene på eget lager?
Alle klokker som har "Avsendes straks på alle hverdager ved bestilling før kl.15.00" eller "Sendes neste hverdag" er på et av våre lager. Leveringstiden til deg kommer ann på hvilken leveringsmetode du velger ved bestilling. Du kan se de litt lenger ned på siden her også.

Hvilke betalingsmetoder tilbyr dereI?
Vi tar imot betaling med Visa, Mastercard, Klarna tilbyr faktura med 14 dager forfall uten ekstra kostnad, eller du kan velge avbetaling på valgri periode. For Danmark kan du betale via Paypal, American Express, JCB og Dankort. Bemerk: Velger du Klarna Faktura eller Klarna Avbetaling vil det bli gjort en kredittvurdering av deg, som du vil få brev i posten om også..

Jeg søker etter en klokke som dere ikke har, eller?
Hvis du leter etter en bestemt modell som du ikke kan finne hos oss, så send en forespørsel via vårt kontaktskjema. Normalt kan vi skaffe de aller fleste modellene til merkene vi selger, eneste er hvis modellen er blitt stoppet å produseres.

Kan jeg bestille over telefonen?
Du kan desverre kun bestille online i vår nettbutikk.

Kjøper eller selger I brukte klokker?
Nej, vi hverken kjøper eller selger brukte klokker.

Hvor lang tid tar leveringen?
Du kan se den forventet avsendelsetid på hvert enkelt produktside. De fleste varene har "Avsendes straks på alle hverdager ved bestilling før kl.15.00". Deretter gjelder leveringsmetoden du velger ved bestilling hvor fort ordren kommer til deg.

Vi har i dag følgende leveringsmetoder på Watchia:

Leveringsmetoder Norge Pris
Vi velger den billigste fraktmetode – 8-15 hverdager 59 kr
Pakke i postkassen – 7-14 hverdager 69 kr
Pakke i postkassen/Pose på døren – 7-14 hverdager 79 kr
Rask forsendelse levert på døren / Nærmeste utleveringssted - 1-5 hverdager (UPS/Bring) 95 kr
Servicepakke til nærmeste postkontor/pakkeboks – 5-10 hverdager (Bring) 99 kr
Bedriftspakke ekspress - Levert på døren / til nærmeste utleveringssted - 1-4 hverdager (UPS/Bring) 129 kr

Merk: Dette er den estimerte leveringstiden fra fraktselskapene, og ikke en garantert leveringstid.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her