Casio

Edifice

Detaljer

G-Shock

Detaljer

Protrek

Detaljer

Vintage

Detaljer

Mudmaster

Detaljer

GA2100

Detaljer
Laster inn...

Elementer 1-48 av 573

Angi stigende retning

Casio klokker - Siden 1946

Casio er en internasjonal elektronikkgigant med røtter i etterkrigstidens Japan. Grunnlagt av Kashio Seisakujo i Tokyo i 1946, startet selskapet som en produsent av mikrofoner og elektriske kalkulatorer. Casios store gjennombrudd kom i 1957 da de lanserte verdens første kompakte elektriske kalkulator. Dette banebrytende produktet etablerte Casio som en ledende innovatør innen elektronisk utstyr. I tiårene som fulgte utvidet Casio sitt produktspekter til å inkludere nyskapende digitale armbåndsklokker, som har oppnådd stor spredning og popularitet over hele verden.

Sikker netthandel - Ingen toll

Når du handler på Watchia.no, kan du være trygg på at du er en del av en sikker og god handelsopplevelse. Vi er et norsk selskap basert i Oslo, hvor vårt kontor også er lokalisert. Alle varer du bestiller fra oss blir sendt ut med en sporing, slik at du til enhver tid kan holde deg oppdatert på hvor din pakke befinner seg på vei til deg. Det er viktig å understreke at det ikke tilkommer noen ekstra avgifter for tollbehandling eller lignende kostnader; prisen du ser, er prisen du betaler. Dessuten tilbyr vi kundeservice med norske medarbeidere. Dersom du har behov for veiledning, har spørsmål rundt våre produkter, eller trenger assistanse i løpet av kjøpeprosessen, er vår kundeservice tilgjengelig for å hjelpe deg med det du måtte trenge.

Historisk merkedag

Casio introduserte sitt første armbåndsur, Casiotron, i 1974, noe som markerte begynnelsen på en ny æra for det digitale uret. Dette uret var revolusjonerende i sin tid, da det ikke bare viste tiden, men også automatisk kunne justere seg for månedens lengde og skuddår, noe som var en avansert funksjon sammenlignet med den tidens teknologi.

Innovasjoner

Casio-ur er i forkant av teknologisk innovasjon. Uret tilbyr avanserte funksjoner som solcelledrevet oppladning, som eliminerer behovet for batteribytte, og Bluetooth-forbindelse, som muliggjør synkronisering med smarttelefoner for funksjoner som automatisk tidsjustering og aktivitetssporing.

Vanntetthet

Casio-ur er designet for å motstå vann, noe som gjør dem perfekte for alle former for vannaktiviteter, fra svømming til dykking. Med ulike nivåer av vanntetthet, er Casio-klokker sikre følgesvenner, enten du er på stranden eller dykker i havet.

Holdbarhet

Holdbarheten til G-Shock-serien handler ikke bare om å motstå støt; det er et bevis på dens varige kvalitet under ulike forhold. Disse klokkene kan håndtere ekstreme temperaturer, støv, gjørme, og til og med trykket fra dypvannsdykking, noe som gjør dem til et toppvalg for eventyrlystne, militærpersonell og utendørs eventyrere.

Side
per side

Casio klokker

Det ikoniske klokkemerket fra Japan

Casio er kjent for å være et av de mest anerkjente urmerkene i verden – og av god grunn. Casio er en frontløper når det gjelder innovasjon, teknologi og design. De har flere utrolig populære kolleksjoner, for eksempel Casio Classic, Edifice, G-shock, Protek og Retro.

I tillegg til dette, er merket veldig kjent for sin ekspertise og design av digitale klokker.

Casios røtter går tilbake til 1946, men fokuset for selskapet den gang var på annen teknologi. Grunnleggeren av Casio, Tadao Kashio, oppfant verdens første elektrisk drevne kalkulator, noe som gjorde kalkulatoren mobil. Med utviklingen av en slik banebrytende teknologi vokste selskapet raskt, og bortsett fra kalkulatorer begynte selskapet å produsere andre elektriske produkter. På 1980-tallet begynte Casio vi kjenner til i dag å ta form, da det begynte å fokusere på å utvikle armbåndsur. Med Casios teknologiske overlegenhet og fokus på å utvikle armbåndsur ble de raskt kjent over hele verden.

Watchia.no er en autorisert forhandler av klokker fra Casio, og fordi vi kun selger produkter fra merker som har akseptert at vi er deres offisielle forhandler; er det en garanti for at produktet er ekte, kommer med offisielle garantier og med tilgang til offisiell service. Du er velkommen til å spørre oss om Casio, fordi vi vet mye om Casios klokker.

Casio klokker Norge

Vi har Norges største utvalg av Casio herre og dameklokker, og du finner ikke samme utvalg som vi har i noen butikker i verken Oslo, Trondheim, eller Bergen. Det kan vi garantere! Casio Norge hadde tidligere hovedkontor i Bergen, men det er nå samme Casio leverandør for både Norge, Sverige og Danmark.

Casio herreklokker

Om du spesifikt letter etter Casio herreklokker så har vi veldig stort utvalg fra seriene G-Shock, Edifice og Protrek

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her