Citizen
Laster inn...

Elementer 1-48 av 309

Angi stigende retning
FD2032-55A Citizen Eco-Drive FD2032-55A
Citizen Eco-Drive FD2032-55A
Vår pris kr 3 599 Før pris kr 3 999
Se mer
Side
per side

Citizen klokker

Med mer enn et århundre bak seg er Citizen en slags pioner innen urmakerindustrien ... og med sine innovative teknologier kombinert med fokus på og respekt for det kreative håndverket bak hver klokke, er deres popularitet velfortjent. Citizen lever etter mottoet: "Better Starts Now", som symboliserer deres jakt på å nå målene som gjør livet bedre. I tråd med dette har Citizen nådd ut til organisasjoner og mennesker som gjenspeiler disse verdiene. National Merit Scholarship og Good360 er eksempler på det. "Som en verdensborger" bærer vi et delt ansvar for å gjennom vårt håndverk bidra til å vokse en positiv utvikling ", erklærer merket. I mer enn 40 år har teknologier som Citizen's Eco-Drive vært et eksempel på hvordan et merket kan være en del av det å gjøre verden og omgivelsene til et bedre sted. Det enkle, men revolusjonerende Eco-Drive-konseptet bruker lys fra alle slags lys, naturlig eller kunstig, og forvandler det til energi. På grunn av dette trenger ikke Citizen å avhenge av utskiftbare batterier som noen ganger kan havne i naturen. Å kjøpe en klokke fra Citizen er ikke bare å kjøpe en flott klokke, men også å være en del av et selskap som ønsker å gjøre en forskjell, og forbedre verden.

 

Watchia.no er en autorisert forhandler av klokker fra Citizen, og fordi vi kun selger produkter fra merker som har akseptert at vi er deres offisielle forhandler; er det en garanti for at produktet er ekte, kommer med offisielle garantier og med tilgang til offisiell service. Du er velkommen til å spørre oss om Citizen, fordi vi vet mye om Citizen's klokker.

 

Videoen som følger gir deg mer innsikt:

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her