Daniel Wellington

Daniel Wellington

Laster inn...

Elementer 1-48 av 267

Angi stigende retning
Side
per side

Svenske Filip Tysander reiste for noen år siden verden rundt. På en av sine turer møtte han en velstående engelskmann. Filip ble fascinert av mannens livshistorie og hans evne til å utstråle en selvsikker stil som samtidig var svært avslappet. Han brukte en klassisk Rolex-klokke med en smart og moderne nylonstropp. Filip ønsket å gjenskape denne kombinasjonen av elegant avslappet stil, men hadde ikke råd til å kjøpe en Rolex-klokke. Derfor bestemte han seg for å designe sine egne klokker. Resultatet ser du nedenfor. Navnet på merket er oppkalt etter hans engelske venn – Daniel Wellington.

Merk! Daniel Wellington produserer tre forskjellige serier. En felles for menn og kvinner (Classic), samt to kun for kvinner (Grace og Classy). Forskjellen på Classic modellene er størrelsen på urkassen. Hvor herrekolleksjon er 40 millimeter bred, er damekolleksjon 36 millimeter bred. Man kan som kvinne selvsagt bære en klokke fra herrekolleksjonen – og vice versa. Hva du bør være klar over, (i tillegg til størrelsen på urkassen), er reimens størrelse. Du kan under spesifikasjoner lese om den passer ditt håndledd. I tillegg lager Classy serien til damer som er mye mindre med sine 26 mm i diameter (bredde), mens Grace kolleksjonen er 36 mm bred som dame kolleksjonen i Classic serien.

Watchia.no er utvalgt som autorisert forhandler av Daniel Wellington-klokker i hele Europa.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her