Festina
Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

31 Produkter

Angi stigende retning
per side

Festina klokker

Festina er et spansk klokkemerke som ble grunnlagt i 1902 av Dionisio Rodriguez. Selskapet startet som et lite verksted i Sveits, og produserte høykvalitetsklokker for det lokale markedet. De første tiårene fokuserte Festina på å produsere klokker for det lokale markedet, men på 1930-tallet hadde de begynt å eksportere klokkene sine til andre land, inkludert Spania. I de påfølgende tiårene fortsatte Festina å utvide sin virksomhet og sin markedsrekkevidde.

I 1984 åpnet Festina sin første fabrikk i Spania, i Baskerland, noe som gjorde det mulig for selskapet å øke sin produksjonskapasitet og utvide sin markedsrekkevidde i Spania og Latin-Amerika. Siden den gang har Festina blitt et av de mest anerkjente og respekterte klokkemerkene i Spania og Latin-Amerika, og har utvidet rekkevidden globalt.

På 1990-tallet begynte Festina å fokusere på markedet for sportsklokker, og ble den offisielle tidtakeren for mange sykkelbegivenheter, inkludert Tour de France, som bidro til å øke synligheten og omdømmet. Festina fortsatte å innovere og utvide sin produktlinje, og introduserte nye design og funksjoner, som kronografer og vanntette klokker.

De siste årene har Festina fortsatt å utvide sin markedstilstedeværelse og å innovere. Selskapet har fokusert på utvikling av nye teknologier, som smartklokker, og har introdusert nye design, som hybridklokker, som kombinerer det beste fra tradisjonelle klokker og smartklokker. Festina fortsetter også å være forpliktet til å bruke materialer av høy kvalitet og den nyeste teknologien i klokkene sine, noe som bidrar til å sikre deres nøyaktighet, holdbarhet og pålitelighet.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her