BOSS

BOSS

Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Elementer 1-48 av 117

Angi stigende retning
Side
per side

Hugo Boss er et av de mest kjente og respekterte merkene i moteindustrien. Siden selskapet ble grunnlagt i 1924, har Boss-merkevaren vært synonym med høy kvalitet og eksklusiv design. Begge egenskapene er fremdeles til stede i alle de fantastiske BOSS-klokkene, som du kan se her.

 

Hugo Boss: Fra arbeidstøy til dyre dresser og eksklusive klokker

 

Da selskapet ble grunnlagt, fokuserte de hovedsakelig på å produsere vanlig arbeidsklær for den hardtarbeidende tyske befolkningen. Merket fikk raskt suksess, samt en spesiell plass i hjertet til mange tyskere.

 

Etter hvert som årene gikk endret merkets fokus fra arbeidstøy til å produsere noen av de beste dressene som er tilgjengelige på markedet i dag. Katalysatoren for endringen var grunnleggeren, Hugo Ferdinand Boss, som døde i 1948. Fra dette tidspunktet ble merket sakte men sikkert mer kjent for sine luksuriøse motedesign, som det fremdeles er kjent for i dag. Siden 1980-tallet har merket fortsatt å utvikle fantastiske klær og tilbehør. Klokker fra Hugo Boss er, akkurat som merkeklærdesignet, en viktig del av den moderne manns eller kvinnes garderobe. Derfor er vi sikre på at du finner en klokke som kompletterer din personlige stil, blant våre Hugo Boss-klokker.

 

Kjøp din nye klokke hos en autorisert forhandler av BOSS klokker. 

 

På Watchia.no er vi en autorisert forhandler av merket BOSS. Dette betyr at alle våre klokker er kvalitetstestet og autentiske. Videre har du tilgang til den offisielle Hugo Boss-tjenesten, dersom du skulle trenge det. Alle våre BOSS-klokker leveres i en offisiell Hugo Boss-gaveeske.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her