Oris
Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Pris
Låstype

22 Produkter

Angi stigende retning
per side

Oris klokker

Oris er et sveitsisk luksusklokkemerke som ble grunnlagt i 1904 av Paul Cattin og Georges Christian i byen Holstein, Sveits. Selskapet startet som et lite verksted som produserte urverk, men vokste raskt til å bli en respektert produsent av ur. I de første årene fokuserte Oris på å produsere lommeur, men gikk senere over til å produsere armbåndsur.

Utover 1900-tallet fortsatte Oris å vokse og ekspandere, og etablerte et rykte for å produsere pålitelige klokker av høy kvalitet. Selskapet ble spesielt kjent for sine mekaniske klokker, som ofte ble designet med fokus på spesifikke bransjer som luftfart, dykking og motorsport.

Et lite kjent faktum om Oris er at de har en lang historie med å produsere klokker spesielt for luftfartsindustrien. Oris har produsert pilotklokker siden 1930-tallet, og de har en dyp forståelse av de unike behovene til piloter når det kommer til tidtaking. Mange av Oris' flyklokker har overdimensjonerte kroner, noe som gjør dem enkle å betjene mens de har på seg hansker, og de har også ofte flere tidssoner, noe som er nyttig for piloter som ofte reiser på tvers av forskjellige tidssoner. De har også et samarbeid med Oris Big Crown ProPilot Worldtimer-klokken, som ble designet med hjelp av profesjonelle piloter, og det er den første klokken i verden som har en mekanisk høydemåler, en svært uvanlig funksjon i klokker.

På begynnelsen av 2000-tallet ble Oris et ledende merke i den sveitsiske klokkeindustrien, og de har utvidet produktserien til å inkludere klokker for både menn og kvinner. Selskapet er også kjent for sitt engasjement for miljøtiltak, og har lansert en rekke initiativer for å fremme bærekraft og bevaring. De har også partnerskap med mange sportsbegivenheter, lag og idrettsutøvere, som Formel 1 og DTM-racing, noe som gjør dem til et av de mest gjenkjennelige merkene i bransjen.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her