Prevetti
Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

29 Produkter

Angi stigende retning
per side

Prevetti

Historien bak Prevetti-merket begynner i landsbyen Positano på Amalfikysten i Campania, Italia. Her tilbrakte merkets to grunnleggere en ferie sammen, hvor et skjebnesvangert møte med en helt unik person og et uforglemmelig innblikk i italiensk kultur og verdier, ble starten på en suksessfull virksomhet.

En kveld de to gründerne var ute og nøt noen av Italias mest fremtredende spesialiteter på en koselig, lokal restaurant, møtte de en velkledd herre med en elegant klokke på håndleddet ved navnet Carlo Prevetti. De begynte å prate og om ikke lenge ble de to gründerne invitert til en familiemiddag av herr Prevetti til han og hans familie neste kveld. Neste kveld hos familien Prevetti ble de to grunnleggerne bortskjemt med den deiligste autentiske italienske maten, under åpen stjernehimmel i den italienske sommervarmen. Det var her midt i godt selskap og med utsikt over den vakre Amalfikysten, at herr Prevetti karismatisk fortalte sin personlige historie om sitt liv som urmaker med egen butikk i mer enn 40 år. Herr Prevetti viste stolt frem sin klokkesamling, som han hadde samlet opp gjennom årene.

Det spesielle med samlingen hans var at det ikke var den dyreste eller mest eksklusive kolleksjonen man kan forvente av en urmaker, men heller en samling av klokker som av en eller annen grunn hadde en følelsesmessig betydning for ham. Herr Prevetti forklarte at det ikke var prisen som var avgjørende for ham når det kom til klokker, men tanken og minnene bak.


Grunnleggerne ble inspirert og dro hjem fra ferien, fast bestemt på å starte sitt eget klokkemerke. Merket er oppkalt etter herr Prevetti og merket er ikke bare ment til å produsere klokker av god kvalitet som ser bra ut på håndleddet, men de skal også symbolisere den italienske kulturen og verdiene herr Prevetti delte med de to grunnleggerne. Det viktigste for merket er at klokkene skal være tilgjengelige for alle slags klokke-elskere.

Herr Prevettis unike innsikt og interessante perspektiver ligger fortsatt til grunn for enhver av gründernes beslutninger for selskapet og bak designinitiativene selskapet tar. Ordene eleganse, raffinement, selvtillit, karisma og harmoni er derfor nøkkelordene som beskriver enhver klokke blant Prevettis moderne og stilige klokkekolleksjoner. Og i Prevettis sanne ånd går man aldri på akkord med kvaliteten, men heller fokuserer på enhver detalje istedenfor. I Prevettis ånd og til ære for Prevetti.

Watchia er utpekt som autorisert forhandler av Prevetti i Norge. Dette garanterer for at din Prevetti-klokke er kvalitetstestet, 100 % ekte og følger med offisiell garanti fra merket.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her