Skagen
Laster inn...
Filter
Butikkalternativer

30 Produkter

Angi stigende retning
per side

Skagen klokker

Skagen klokker er kjent for sine enkle og minimalistiske design, ofte med rene linjer og en minimalistisk estetikk. Selskapets klokker er inspirert av kystbyen Skagen i Danmark, som er kjent for sin naturlige skjønnhet, og dette gjenspeiles i klokkenes design. De har et elegant og moderne utseende, og de bæres ofte av de som setter pris på den minimalistiske estetikken.

Bedriften ble opprinnelig grunnlagt av to danske gründere, Henrik og Charlotte Jorst, som ble inspirert til å starte merket etter et besøk i Skagen. Selskapet ble startet i 1989, og det har vokst til å bli et velkjent og respektert merke av klokker og smykker.

Et annet interessant faktum er at selskapet ble kjøpt opp av det amerikanske selskapet Fossil Group i 2012, noe som har bidratt til å utvide merkevarens rekkevidde og popularitet. Skagens klokker selges nå i mange land rundt om i verden og har blitt kjent for sine høykvalitets og rimelige klokker.

Skagen har også en bærekraftsengasjement, de har jobbet for å redusere miljøpåvirkningen ved å bruke mer bærekraftige materialer og prosesser, som å bruke resirkulerte materialer, og implementere energieffektive metoder i produksjonsprosessen. Denne forpliktelsen til bærekraft bidrar til å skille merkevaren fra andre i bransjen.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her