Spartos
Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

36 Produkter

Angi stigende retning
per side

Spartos

Maskulint, rått og oppsiktsvekkende, tre ord som beskriver både Spartos klokkene og den ikoniske spartanske krigerkulturen fra 6-4 århundre (f.Kr.) som merket henter sin inspirasjon fra. Inspirert av de ikoniske spartanske krigerne, designer Spartos ethvert nytt design med inspirasjon fra sin forestilling om hva den spartanske mannen ville ha hatt på håndleddet i dag. 


Hos Spartos finner du et stort utvalg av edgy, maskuline, rå og spektakulære design. Spartos tilbyr spennende og unike designkombinasjoner som ellers er sjeldne å se på markedet i samme prisklasse. Derfor vil du uten tvil trekke til deg oppmerksomheten når du bærer på en vakker Spartos-klokke på håndleddet. I tillegg er grunnleggerne av merket av den overbevisning at en kul klokke ikke trenger å koste en formue, og derfor får du alltid mye for pengene.

Watchia er en autorisert forhandler av Spartos. Dette betyr at den offisielle garantien er inkludert når du kjøper en Spartos-klokke hos oss. Vi kan også garantere klokkens autentisitet.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her