Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Merke
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Elementer 1-48 av 72

Angi stigende retning

⌚ Timex klokker - Tiårenes historie

Timex har sementert sin posisjon som en bastion i urindustrien gjennom et ihuga engasjement for håndverk, innovasjon og klassisk design. Siden grunnleggelsen i 1854 har Timex stått som et symbol på kvalitet og pålitelighet. Kjent for sin evne til å produsere klokker som tåler tidens prøve, har Timex blitt et betrodd navn blant klokkebrukere over hele verden.

Med en historie som strekker seg over mer enn et århundre, forblir Timex tro mot sin misjon om å tilby kvalitetsklokker som er tilgjengelige for alle. Deres filosofi er at hver person fortjener en klokke som forener elegant design med solid funksjonalitet.

En historisk arv

Når du kjøper et Timex-ur, kjøper du mer enn bare et tidsstykke; du blir en del av en historie som strekker seg over mer enn 165 år. Denne arven bringer med seg en sikkerhet for tradisjon og håndverk.

Kvalitet til en god pris

Timex tilbyr høy kvalitet til priser som er overkommelige for de fleste. Det betyr at du kan nyte godt av et pålitelig urverk uten å tømme sparebøssen.

Waterbury Clock Company

Timexs opprinnelige navn var Waterbury Clock Company, og de ble grunnlagt i Waterbury, Connecticut, som var kjent som "Amerikas klokkeby" på grunn av sin fremtredende klokkeindustri.

Visste du at?

Timex har ikke alltid bare produsert klokker. Gjennom firmaets historie har de også laget andre produkter, som for eksempel speedometere til biler på 1910- og 1920-tallet.

Andre Verdenskrig

Under andre verdenskrig tilpasset Timex (den gang Waterbury Clock Company) sin produksjon for å møte militære behov. De produserte tidtakere som var spesielt designet for bruk av de allierte styrkene.

Innovasjon og design

Timex har vært i forkant av utviklingen av klokker med nye funksjoner, som for eksempel Indiglo® bakgrunnsbelysningsteknologi. Deres design spenner fra det klassiske til det moderne, så det er noe for enhver smak.

Timex Indiglo®

Timex Indiglo, en elektroluminescent urskjerms teknologi, ble først introdusert i 1992. Denne teknologien fikk internasjonal oppmerksomhet da det ble rapportert at et Timex Indiglo-ur hjalp til å redde liv, da det ble brukt til å signalisere i mørket etter en bilbombeeksplosjon i World Trade Center i 1993.

Visste du at?

Timex har ikke alltid bare produsert klokker. Gjennom firmaets historie har de også laget andre produkter, som for eksempel speedometere til biler på 1910- og 1920-tallet.

Side
per side

Timex

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her