Tommy Hilfiger
Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Elementer 1-48 av 159

Angi stigende retning
Side
per side

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger - "Gjør det mulig"

Mange av dere vet allerede at Tommy Hilfiger er et klesmerke, og ja selv om Ali G sier ”Tommy Hilfinger”, heter han Tommy Hilfiger. En skaper og produsent av stilige gensere og flotte bukser, men Thomas Jacob Hilfiger har også produsert klokker i mange år, og dermed tilbudt moteverdenen og klokkeentusiaster en helt unik og avslappet stil. Klokkene hans er tilgjengelige i mange forskjellige stiler; så uansett om du ser etter en klokke som er farget med gull, sølv eller stål eller en klokke som kommer med lær eller metall som reim, kan du finne den perfekte Tommy Hilfiger-klokken for deg.

Watchia.no er en autorisert forhandler av klokker fra Tommy Hilfiger, og fordi vi kun selger produkter fra merker som har akseptert at vi er deres offisielle forhandler, er det en garanti for at produktet er ekte, kommer med offisielle garantier og med tilgang til offisiell service. Du er velkommen til å spørre oss om Tommy Hilfiger, fordi vi vet mye om Tommy Hilfigers klokker.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her