Finn den perfekte julegaven

Laster inn...

Gaven til ham

Gaven til henne

Gaven til barnet

Under 1.000 kr.

Under 1.900 kr.

Under 3.400 kr.

Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Merke
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Elementer 1-48 av 235

Angi stigende retning

Gaven til ham

Her finner du våre forslag på herreklokker, som vi utvilsomt tror blir en slager under juletreet i år. Klokkene er nøye utvalgt basert på hvilke klokker som har vært populære i løpet av året, klassikerne som aldri slår feil, og vår erfaring fra julehandelen de siste årene.

Gaven til henne

Her finner du våre forslag på dameklokker, som vi utvilsomt tror blir en slager under juletreet i år. Klokkene er nøye utvalgt basert på hvilke klokker som har vært populære i løpet av året, klassikerne som aldri slår feil, og vår erfaring fra julehandelen de siste årene. I tillegg finner du også et bredt utvalg av fine smykker fra kjente merker.

Gaven til barnet

Her finner du vårt forslag på barneklokker, som helt sikkert vil bli en skager under juletreet i år. Klokkene er nøye utvalgt basert på hvilke klokker som har vært populære blant barn siste året, og fra julehandelen de seneste årene.

Side
per side

Gaven til ham

Gaven til henne

Gaven til barnet

Under 1.000 kr.

Under 1.900 kr.

Under 3.400 kr.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her