Orient
Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Elementer 1-48 av 97

Angi stigende retning

Orients historie

Orient Watch Co., Ltd ble grunnlagt i 1950 i Japan. Kjent for sitt omhyggelige håndverk og presisjon, står Orient som en av de få merkene som produserer alle sine klokker internt, noe som sikrer enestående kvalitet og håndverk. Selv om Orient ble offisielt etablert i 1950, kan røttene spores tilbake til 1901. Den lange historien demonstrerer et kompromissløst engasjement for både tradisjon og innovasjon innen urproduksjon.

Orients veldedighetsinitiativer

Orient har lenge blitt anerkjent for sitt detaljerte urhåndverk og for sitt bidrag til samfunnene. I tillegg til å lage nøyaktige og pålitelige klokker, engasjerer Orient seg aktivt i veldedighetsarbeid og støtter initiativer som forbedrer levekårene og utdanningsmulighetene for mennesker i nød. Dette er ikke bare en engangs innsats, men en del av deres bedriftskultur som søker å gi tilbake til samfunnet som har hjulpet med å bygge og anerkjenne merket.

Orients egne urverk

Noe av det spesielle med Orient-klokker er deres in-house automatiske urverk. Hvert urverk er designet, produsert og montert av Orient selv, noe som garanterer klokkenes pålitelighet og holdbarhet.

Japansk popkultur

Orient-klokker har oppnådd ikonisk status i Japan og opptrer ofte i både anime og doramas, noe som sementerer merkets rolle i den japanske popkulturen.

Klassisk eleganse

Orient Bambino-serien er en hyllest til klassisk klokke-design. Disse klokkene kombinerer vintage-inspirerte design med moderne mekanikk, og har vunnet hjertene til de som setter pris på tidløs estetikk til en overkommelig pris.

Premium dykkerklokker

Orient sin Mako-serie er blant de mest populære dykkerklokkene på markedet. Kjennetegnet ved deres overkommelige priser, holdbarhet og vanntetthet opp til 200 meter, tilbyr de en fantastisk verdi for pengene.

Side
per side

Orient klokker

Orient Watch Co., Ltd. ble grunnlagt i 1950 av Shogoro Yoshida, som tidligere hadde jobbet for den japanske regjeringens urmakerforskningsinstitutt. Selskapet begynte med å produsere mekaniske klokker, som ble laget med deler importert fra Sveits. Disse tidlige klokkene ble først og fremst solgt i Japan, men på 1960-tallet hadde Orient begynt å eksportere klokkene sine til andre land.

På 1970- og 1980-tallet introduserte Orient kvartsklokker til sin produktlinje. Disse klokkene var mer nøyaktige og krevde mindre vedlikehold enn mekaniske klokkene, noe som bidro til å gjøre dem populære blant forbrukerne. Orient begynte også å utvide sin produktlinje til å inkludere et bredere spekter av stiler og funksjoner, som klokker med alarmer, kronografer og vanntetthet.

I 2009 ble Orient Watch Co., Ltd. et datterselskap av Seiko Epson, et stort japansk elektronikkselskap. Dette gjorde at Orient kunne dra nytte av Seiko Epsons teknologiske ekspertise og ressurser, som bidro til å forbedre kvaliteten og ytelsen til klokkene ytterligere. I dag tilbyr Orient et bredt utvalg av klokker, inkludert mekaniske, kvarts- og automatiske klokker for menn og kvinner, med en rekke stiler og funksjoner. Selskapet fortsetter å være kjent for sin kvalitet, pålitelighet og rimelighet. Orient-klokker er spesielt populære i Asia og Midtøsten-land, men har også en sterk tilhengerskare i andre land også.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her