Seiko

Classic

Detaljer

5 Sports

Detaljer
Laster inn...

Elementer 1-48 av 230

Angi stigende retning

Sikker netthandel - Ingen toll

Når du handler på Watchia.no, kan du være trygg på at du er en del av en sikker og god handelsopplevelse. Vi er et norsk selskap basert i Oslo, hvor vårt kontor også er lokalisert. Alle varer du bestiller fra oss blir sendt ut med en sporing, slik at du til enhver tid kan holde deg oppdatert på hvor din pakke befinner seg på vei til deg. Det er viktig å understreke at det ikke tilkommer noen ekstra avgifter for tollbehandling eller lignende kostnader; prisen du ser, er prisen du betaler. Dessuten tilbyr vi kundeservice med norske medarbeidere. Dersom du har behov for veiledning, har spørsmål rundt våre produkter, eller trenger assistanse i løpet av kjøpeprosessen, er vår kundeservice tilgjengelig for å hjelpe deg med det du måtte trenge.

Fra Ur- og Smykkebutikk til Global Urmaker

Seikos historie starter i 1881, da en ung japansk entreprenør ved navn Kintaro Hattori åpnet en ur- og smykkebutikk i hjertet av Tokyo. Dette var begynnelsen på en reise som ville forvandle Seiko til et av verdens mest anerkjente urmerker. I 1892 utvidet Hattori sine ambisjoner ved å etablere Seikosha, en klokkefabrikk som produserte veggklokker. Med en visjon om alltid å være "ett skritt foran de andre", begynte Seiko å produsere armbåndsur i 1913, og i 1924 ble det første uret under Seiko-merket lansert. Seikos evne til å kombinere tradisjonelt urhåndverk med avansert teknologi har ikke bare sikret deres posisjon i det globale markedet, men har også sementert deres arv som et symbol på kvalitet, presisjon og innovasjon.

Seiko-museet

I Tokyo finnes det et Seiko-museum viet til historien og innovasjonen av Seiko-klokker. Museet viser ikke bare frem ulike tidsstykker fra Seikos historie, men opplyser også besøkende om utviklingen av tidtakningsteknologi og Seikos rolle i denne historien.

Bidrag til romutforskning

Utover sine jordiske innovasjoner, har Seiko også begitt seg ut i rommet. På 1980-tallet utviklet Seiko et spesielt designet ur, Seiko Spacewalk, for bruk i rommet. Dette uret var tilpasset romforhold og ble brukt av astronauter under oppdrag, noe som understreker Seikos evne til å innovere for ekstreme miljøer.

TV-reklamepionér

Seiko var et av de første urmerkene som brukte TV-reklamer for å markedsføre produktene sine. På 1950-tallet, da fjernsynet fortsatt var en ny teknologi, hadde Seiko en visjon om å nå ut til et bredere publikum gjennom dette mediet. Deres tidlige TV-reklamer var banebrytende i urindustrien og bidro til å etablere Seiko som et globalt anerkjent merke.

Seiko og sportsverdenen

Seiko har en lang historie med involvering i sport, men en av deres mer unike bidrag var utviklingen av en datamaskin-styrt startblokk for friidrettsøvelser. Introdusert under OL i Tokyo i 1964, var disse startblokkene utstyrt med sensorer for å oppdage falske starter, og integrerte teknologi i sport på en ny måte.

Side
per side

Seiko

Watchia.no er utvalgt som offisiell forhandler av Seiko klokker.

Våre kunder mottar derfor en ekte og nyprodusert Seiko-klokke, med medfølgende gyldig garanti og orginal Seiko eske. Skulle det utenkelig skje, at din Seiko klokke får en feil, så sendes det fra oss direkte til det offisielle Seiko verksted, uten omkostninger for deg selvfølgelig. Så for en trygg og hurtig kjøpsopplevelse, kjøp din Seiko klokke hos en autorisert Seiko forhandler!

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her