Seiko

Classic

Detaljer
Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Merke
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

13 Produkter

Angi stigende retning

Sikker netthandel - Ingen toll

Når du handler på Watchia.no, kan du være trygg på at du er en del av en sikker og god handelsopplevelse. Vi er et norsk selskap basert i Oslo, hvor vårt kontor også er lokalisert. Alle varer du bestiller fra oss blir sendt ut med en sporing, slik at du til enhver tid kan holde deg oppdatert på hvor din pakke befinner seg på vei til deg. Det er viktig å understreke at det ikke tilkommer noen ekstra avgifter for tollbehandling eller lignende kostnader; prisen du ser, er prisen du betaler. Dessuten tilbyr vi kundeservice med norske medarbeidere. Dersom du har behov for veiledning, har spørsmål rundt våre produkter, eller trenger assistanse i løpet av kjøpeprosessen, er vår kundeservice tilgjengelig for å hjelpe deg med det du måtte trenge.

Fra Ur- og Smykkebutikk til Global Urmaker

Seikos historie starter i 1881, da en ung japansk entreprenør ved navn Kintaro Hattori åpnet en ur- og smykkebutikk i hjertet av Tokyo. Dette var begynnelsen på en reise som ville forvandle Seiko til et av verdens mest anerkjente urmerker. I 1892 utvidet Hattori sine ambisjoner ved å etablere Seikosha, en klokkefabrikk som produserte veggklokker. Med en visjon om alltid å være "ett skritt foran de andre", begynte Seiko å produsere armbåndsur i 1913, og i 1924 ble det første uret under Seiko-merket lansert. Seikos evne til å kombinere tradisjonelt urhåndverk med avansert teknologi har ikke bare sikret deres posisjon i det globale markedet, men har også sementert deres arv som et symbol på kvalitet, presisjon og innovasjon.

per side

Seiko

Watchia.no er utvalgt som offisiell forhandler av Seiko klokker.

Våre kunder mottar derfor en ekte og nyprodusert Seiko-klokke, med medfølgende gyldig garanti og orginal Seiko eske. Skulle det utenkelig skje, at din Seiko klokke får en feil, så sendes det fra oss direkte til det offisielle Seiko verksted, uten omkostninger for deg selvfølgelig. Så for en trygg og hurtig kjøpsopplevelse, kjøp din Seiko klokke hos en autorisert Seiko forhandler!

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her