Laster inn...

Seiko Chronograph SSB349P1

kr 2 699
Seiko
PĂĽ lager
Forventet sendt fra oss: 8-12 hverdager
Denne stilrene klokken er designet og produsert av Seiko og er fra deres populære Seiko Classic serie.

Vi er utvalgt som Global Brand Retailer av Seiko, og da kan du som kunde forvente en nyprodusert og kvalitetstestet Seiko klokke når du handler hos oss. Alle seiko leveres selvfølgelig med offisiell Seiko eske og stemplet garantibevis.

Global Brand Retailer Seiko

Produkt lagt i handlekurven!

Produktbeskrivelse

Kronograf
Brukes til ĂĽ mĂĽle en tidsintervall (stoppeklokke). Typisk konstruert som mindre urskiver i klokkens sentrum. Det internasjonale ordet er Chronograph.

Tachymeter
Kan brukes til ü beregne blant annet hastighet. Dersom for eksempel tiden det tar en bil ü kjøre 1 km müles, vil hastigheten kunne avleses pü tachymeteret ut fra sekundviserens posisjon.

24-timers ekstra urskive
Tiden angis i et 24-timers format pĂĽ en mindre skive i klokkens sentrum.

Reim av silikon
Silikonet für reimen til ü føles ekstremt lett og myk.

Mineralglass
Det slitesterke mineralglasset beskytter mot riper og støt.

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i en krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres svĂŚrt lite over tid som er grunnen til at kvarts ofte brukes ettersom det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Vannbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassifisert til 10 bar eller 100 meter. Det vil si at klokken kan benyttes nür du svømmer. Merk at meterverdien (100) ikke er det samme som tillatt dykkedybde. Verdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vanntetthet (ISO 2281) og simulerer trykkpüvirkningen i stillstand. Ved aktivitet i vann økes trykkpüvirkningen merkbart og derfor er dybdemeterklassifiseringen i praksis lavere.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstür et undertrykk i klokken som kan forürsake at kondens oppstür. Du vil se duggdrüper under glasset dersom dette skjer. Gü straks til en urmaker for at üpne kassen for ü tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen forsvinner. Dersom dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket og kan forürsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan oppstü dersom du gür fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstür er altsü ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Klokkekasse av rustfritt stĂĽl
Klokke-kassen pü denne modellen er laget av rustfritt stül, som gjør det svÌrt motstands dyktig mot rust.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Watchia.no og mü ikke kopieres eller endres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Merk: For dette produkter medfølger det ikke manual pü norsk, men manual pü engelsk kan lastes ned online eller er vedlagt i esken.

Produktomtaler
Levering

Vi har i dag følgende leveringsmetoder pü Watchia:

Leveringsmetoder Norge Pris
Vi velger den billigste fraktmetode – 8-15 hverdager 59 kr
Pakke i postkassen – 7-14 hverdager 69 kr
Pakke i postkassen/Pose på døren – 7-14 hverdager 79 kr
Rask forsendelse levert pü døren / NÌrmeste utleveringssted - 1-5 hverdager (UPS/Bring) 95 kr
Servicepakke til nærmeste postkontor/pakkeboks – 5-10 hverdager (Bring) 99 kr
Bedriftspakke ekspress - Levert pü døren / til nÌrmeste utleveringssted - 1-4 hverdager (UPS/Bring) 129 kr
Spesifikasjoner
Spesifikasjoner
Diameter43 mm
Tykkelse12 mm
VarenummerSSB349P1
EAN4954628230713
MerkeSeiko
KjønnHerreklokker
LenketypeSilikon
Lenke/rem fargeSort
Rem/lenke bredde22 mm
Lenke/rem lengde14-23 cm
LĂĽstypeSpenne
UrkassematerialeRustfritt stĂĽl
Gjennomsiktig baksideNei
UrkassefargeGunmetal, Sølv
UrskivefargeSort
GlassMineral
Vannbestandighet10 atm (bad/svømming)
UrverkKvarts
Størrelsesguide


Hvordan müles klokkens størrelse?
Diameteren
Vi bruker utrykket diameter, men siden ikke alle klokker har sirkelformet klokkekasse, sü er diameteren bredden mült fra venstre til høyre. Bemerk at enkelte produsenter inkluderer kronen (og knappene) nür de müler bredden. Vi forsøker ü standardisere mülene ved ü ikke medregne kronen som en del av bredden, men noen variasjoner kan forekomme.

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller høyden pü klokken i profil - er angitt med ü müle klokken fra topp til bunn som illustrert under. Til sammenligning er en norsk 5-krone mynt 2 millimeter tykk.
Man definerer normalt klokkene ut fra disse tall::
Tynn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

Verktøy og vedlikehold

For ü fjerne ledd pü en metallenke klokke, sü gir vi deg en super pris pü disse verktøyene nür du kjøper en klokke samtidig: Lenkejusterings verktøy (Veil.pris 199) og Barettverktøy til ü enkelt bytte reimmen/stift for ü lett kunne bytte eller ta av en gummi- eller skinn-rem.

Vi kan ogsĂĽ anbefale Poleringsklut til ĂĽ fjerne riper og gi blank finish - Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth. Hvis du vil fjerne riper pĂĽ metall-lenker (polere lenke og urkassen). Hvis du er uheldig og fĂĽr riper i glasset pĂĽ klokken, er dette en perfekt match for deg: Beco Polywatch poleringsmiddel for fjerning av riper i klokkeglass (plast, akryl, hesalitt og pleksi glass).

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til ü identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss ü forbedre vür hjemmeside, sü den bedre imøtekommer behovet til vüre besøkene, og forbedrer opplevelsen pü hjemmesiden. Les mere her